Overnatte på Nordøyan fyr

Så er endelig muligheten her, bo på Nordøyan Fyr. Fyret som ligger langt til havs utenfor Vikna, blir i år tilgjengelig for den som ønsker å oppleve hav og utfordrende tilværelse vest i havet på Namdalskysten.
Fyret stod ferdig i 1896 etter nærmere 3 års byggetid. Høyt oppe på Surnøya ved Nordøyan, ligger fyret, et landemerke for de sjøvegsfarende. Et monument over en svunnen tid. Fyret var bemannet fram til for ca 10 år siden, da det ble automatisert.
Nordøyan fyr har bekvemmeligheter som viser hvordan man bodde der ute langt til havs, men likevel fikk dekke det behov mht boforhold og sikkerhet. Riktignok er innholdet litt retro, men autentisk, slik bodde de!
Her kan du bo og stelle deg selv, tett på naturen og kreftene. Grupper på 6-8 personer er ideelt, men også par og enkeltpersoner vil finne det en forventer. Fyret går både på solceller og aggregat. All koking skjer med gass. Sanitærforholdene består av en dusj og vannklosett.
Fyret er utstyrt det med en trenger av kopper og kar. Senger trenger kun laken og sengetrekk.
Transporten organiseres av Nordøyan AS, og vi er behjelpelig med all organisering ifbm utreise, installering på fyret og hjemreise.
Opplev denne perlen på Namdalskysten, et monument som til nå ingen har fått oppleve!
Ta kontakt med Nordøyan AS
E-post: [email protected]
Kontaktpersoner :
Bernt Holand 91111584
Asbjørn Roar Brekk 957 97 077
Hans R Selnes 905 09 885